Raspberry Pi er en rigtig computer. Raspberry Pi gør det muligt at lave rigtige projekter. Den blev skabt til at gøre børn i skolen mere interesserede i programmering, men mange andre med interesse for teknologi og elektronik kastede sig straks over den, også voksne, som lige stod og manglede en lille, billig, strømsparende computer til alt fra mediecenter over vejrstation til timelapse-kamera, robotstyring og meget mere.

På  Aarhus Mini Makerfaire kan du selv prøve at samle en Raspberry Pi-computer og få en snak om, hvad du kan bruge den til.

raspberrypod

RaspberryPod, som er verdens eneste, komplette kit til Raspberry Pi med hdmi-skærm, tastatur, styresystem downloadet på SD-kort og kabler samlet i en lækker taske bliver brugt i skoler, på biblioteker og hos private.

Karin Høgh, som har udviklet RaspberryPod, medbringer tilbehør, bøger  og vejledninger med til  Aarhus Mini Makerfaire og en masse andre gadgets, som gør det til en leg at lære it både i skolen og hjemme på køkkenbordet.

raspberrypod

http://raspberrypod.dk