Meld dig som maker til Maker Faire Aarhus 2021

Har du en maker i maven eller er du allerede ude af skabet – og har du lyst til at vise, hvad du makker med? Så meld dig som maker til Maker Faire Aarhus 2021.

‘Makers’ er det engelske ord for folk, der skaber ting selv – og Maker Faire Aarhus er en 2-dages festival, som fejrer og styrker gør-det-selv-kulturen. Vores slogan er ”Se seje opfindelser – lær hvordan de virker – prøv at lave dem selv!”

Om du er helt ny eller super erfaren maker er lige meget. Du kan vise, hvad du programmerer, strikker, tegner, bygger, svejser eller noget helt 6. -alle er velkomne.

På Maker Faire 2021 hylder vi desuden den vidunderlige hjerne, så vi er meget interesserede i at høre fra dig, hvis du har en idé til en workshop, aktivitet eller noget makkeri, som har med hjernen at gøre.

Maker Faire Aarhus finder sted på Dokk1 den 16.-17. oktober 2021, begge dage fra kl. 10.00 – 16.00. Det er gratis at deltage – både som maker og som publikum.

Vi glæder os helt vildt til at høre fra dig! <3

Tilmelding

Deadline for tilmelding som maker: 13. august 2021. 

TILMELDING

Vi gør opmærksom på, at du ikke er garanteret en plads på maker faire med tilmeldingen. Vi sender dig en bekræftelse, hvis du får en plads.