Farbsortierroboter_NEU_TXTPå standen kan du opleve en præsentation af Fischertechnik, som har udviklet et unikt byggesystem, der gør det muligt at konstruere mekaniske og elektriske konstruktioner, hvor kun fantasien sætter grænsen. Der udvikles kompetencer indenfor STEM-læring (STEM = Science, Technology, Engineering and Mathematics) fra 5 år og op. Til Aarhus Mini Maker Faire kan du bl.a. opleve en farvesorteringsrobot og en  stor kuglebane med automatisk fremføring af kugler.

Kender du Thames&Kosmos, som har udviklet mere en 50 eksperimentelle sæt, der omhandler en lang række af emner indenfor natur og teknik?  Hvis ikke, så har du chancen på Doodl.dk’s stand, fordi de har indgået et samarbejde med Thames&Kosmos, om at oversætte deres sæt til dansk.

På standen har vi også XYZ-printing’s DaVinci All-in-One, 3D printer, som har en indbygget 3D scanner. Her vil vi bl.a. vise hvordan man kan printe kopier af forskellige sjove emner.

Læs mere på Doodl.dk.