#MMFAarhus er i den fantastiske situation, at vi har fået nogle sponsorater, som vi kan bruge på at lave fede projekter.

mor og søn3  IMG_0204  P1160292

Vi har selv nogle forslag til projekter, som vi mangler makers til at udføre, men hvis du har et projekt, som du kunne tænke dig at realisere i løbet af festivalen, så lad os endelig høre om det!

Vi søger makere til følgende projekter:

Lørdag 10.10. kl. 10-16 afvikler vi Global Cardboard Challenge. Her skal alle have mulighed for at bygge vildt og voldsomt i pap. Det kunne være fedt med nogle facilitatorer, inspirationskilder og folk, der står og laver deres egne projekter undervejs.

Søndag 11.10. kl. 9-16 vil vi gerne have en træ-workshop, hvor børn og familier kan hamre, save, bore, bygge. Også her kunne det være dejligt med facilitatorer, inspirationskilder og folk, der skaber egne projekter undervejs.

#MMFAarhus drømmer også om et CO2 Car Race. Der skal bygges en bane og der skal være mulighed for bygge biler. Vi søger folk, som kunne tænke sig at planlægge og afvikle denne aktivitet i løbet af faire’t.

DSC_1650  DSC_1652  DSC_1655

Har du / I lyst til at stå for nogle af disse aktiviteter eller har du andre projekter i støbeskeen, så kontakt os endeligt på mlog@aarhus.dk