Hemmelig Klub

“Vi er En Hemmelig Klub. Vi leger.”

Sådan lyder det fra En Hemmelig Klub; et kunst- og design-initiativ som blev grundlagt i London i 2009 og nu bor i Aarhus.

Til Mini Maker Faire stiller de op med to legende aktiviteter i deres stand. Lørdag kan man besøge den synske tattoo-salon, hvor man kan få sin indre skønhed tatoreret udenpå kroppen – og søndag kan man lade sig fotografere som sin tip-tip-tipoldemor (eller et andet familiemedlem) i den Kanonfotografiske Tidsrejsemekanisme.

tattoo1tattoo2

En Hemmelig Klub præsenterer sig selv sådan her:

“Vi mener at fordybende kunstoplevelser, historiefortælling og kollaborativ leg kan lære både børn og voksne vigtige sociale og kreative evner som vil gavne dem igennem hele livet.

Vores arrangementer skaber altid en alternativ verden som deltageren træder ind i og leger i for en tid før den igen forlades og bliver til et minde, men nogle gange kan man lige nå at lave en souvenir.

I London har vi blandt andet udstillet som del af udstillingen “Enchanted Palace” på Kensington Palace og lavet legende begivenheder og kommunikation for institutioner som Victoria & Albert Museum, South London Gallery, Design Museum. I England har vi også samarbejdet og rejst med Gavin Turks og Deborah Curtis’ omrejsende kunstcirkus “The House of Fairy Tales” for hvem vi også har udviklet lege og arrangementer.

I 2011 flyttede vi til Aarhus og har her fortsat vores arbejde med kreativ og kollaborativ leg og skabelsen af minder, blandt andet sammen med Det Danske Filminstitut, Museum Jorn, Øst for Paradis og Kunsthal Aarhus, Tall Ships Races og Sculpture by the Sea.”

kanonfotografisk