Har du lagt mærke til det interaktive soundscape, man møder på vej ind i Dokk1? Det er lavet af lyddesign-firmaet SPOiNK – og de kommer også til Mini Maker Faire, men denne gang med et helt nyt projekt.

SPOINK logo

SPOiNK præsenterer nemlig ‘Musical Chairs’, som er en interaktiv musikalsk installation. Musical Chairs er skabt i samarbejde med 2017-projektet RETHINK Folk Music og består af fem interaktive stole, som ved berøring afspiller hver sit loop fra et stykke dansk folkemusik – og som kan spille hele stykket, hvis alle fem stole er i brug.

mc_1024

Ud over at se og lege med selve installationen kan man høre et oplæg med SPOiNKs Interaction Programmer Jakob Jørgensen. Her fortæller han om processen med at udvikle den tekniske løsning bag ‘Musical Chairs’ og om de udfordringer og idéer, SPOiNK er stødt på undervejs.