Lørdag til #MMF15 kan du komme til åben workshop i efterbehandling af dine 3D prints, så du får det flotteste resultat. Frederik Bentler fra Hippomini og Bo Nørgaard styrer løjerne:

Vi printer og efterbehandler 3D priscuba8-768x1024nt. Vi opløser filament og maler 3D figurer med plast og farver. Med LED lys kan du få dit 3D print til at skille sig ud og tiltrække opmærksomhed. Du kan selv prøve at kode LED lys ved hjælp af Arduino moduler eller du kan prøve at give 3D prints en flot finish med forskellige midler.

Det kan være du allerede har en 3D printer eller måske overvejer du at købe en? Hvad skal man være opmærksom på, og hvordan får man det bedste ud af sin 3D printer? Hvad skal du være opmærksom på når du arbejder med special filamenter som bambus, kobber, bronze m.m.

Hvorfor er det en godHippoLEDbrain idé at skifte firmware på din 3D printer og hvordan gør man? Bo og Frederik kommer med ideer til hvordan du nemt kan gøre dine 3D prints endnu federe!