Til Mini Maker Faire kan du møde Julie og Diana, der har hacket et gammelt digitalkamera, så det kun kan tage ‘glitchede’ billeder.

En glitch er en defekt eller en forstyrrelse, der får et elektronisk system til at opføre sig anderledes, end det skal. I eiGLITCH er defekten en vigtig del af det æstetiske udtryk, og projektet sætter tanker i gang om analog vs. digital kunst; om fejl og tilfældigheder vs. menneskets trang til kontrol og iscenesættelse.

eiGLITCH kamera

I eiGLITCH-standen kan du møde Julie og Diana, se og prøve deres kamera, studere de særprægede print og få en snak om glitch-kunst. Måske bliver du selv inspireret til at pille et gammelt kamera fra hinanden og hacke det!

Du kan også høre et oplæg, hvor de to hackere fortæller om processen, inspirationen og det færdige resultat.

Portræt af Julie og Diana taget med eiGLITCH

Portræt af Julie og Diana taget med eiGLITCH

Julie Malskær og Diana Kristensen er begge BA i Digital Design og kandidatstuderende på Æstetik og Kultur.