Har du nogensinde bagt en pizza i en olietønde? Kig forbi, når kunstner Jesper Aabille besøger #MMFAarhus med projektet Let’s Make Pizza!

pizza1x1-006

På Bastionen lige uden for Dokk1 (tæt på legepladsen Ørnen) stiller Jesper op med sine pizzaovne, som er lavet af ombyggede olietønder. Dejen er lavet i forvejen, men du kan selv være med til at rulle bunden ud og fylde toppings på.

“Jeg forestiller mig, at folk laver pizza i hold på 2-3 personer, og der kan ca. være 2-3 hold i gang samtidig. Så har jeg også tid til at snakke med folk om konstruktionen og brugen af olietønderne,” siger Jesper.

pizza1x1-003

Der laves pizza både lørdag og søndag. Søndag 14.30 kan du også høre et oplæg af Jesper om processen fra olietønder til pizzaovn.

Let’s Make Pizza startede som et kunstprojekt og har været vist ved en række større kunstevents, bl.a. i Berlin og senest ved Vejle Kunstmuseum i september.

Kunstneren bag er Jesper Aabille, som er født og opvokset i Aarhus og uddannet billedkunstner fra det Kgl. Danske Kunstakademi i København. Han arbejder i krydsfeltet mellem kunst, arkitektur og design og interesserer sig bl.a. for fællesskabet omkring mad.

pizza1x1-010