Lørdag til Mini Maker Faire får vi besøg af laserskæringsfirmaet Cotter.
Du kan møde Cotter på deres stand hele lørdagen, og om eftermiddagen kan du desuden høre deres inspirerende oplæg “Cot dine vilde idéer”.

cotter1

Oplæg: “Cot” dine vilde idéer

Tænker du stort, og har du mange kreative idéer? Lader du også kun din fantasi sætte grænserne for, hvad der kan laserskæres? Vil du gerne kunne holde dine designs i hænderne?

Cotter tilbyder en online produktionsplatform, som laserskærer i landets skarpeste – og bedste kvalitet! Og du vælger selv blandt de mange forskellige materialer.

Mød op og hør iværksætterne bag Cotter fortælle og vise, hvordan dine designs kan blive til virkelighed.

Talken finder sted på Rampen lørdag kl. 14. Der er fri entré, og det kræver ikke tilmelding.

cotter2

 

 

Mere om Cotter

På Cotters online produktionsplatform er det dig, der er designeren, og med få klik og justeringer bliver dine idéer til virkelighed. Produktionsplatformen er et digitalt værktøj, som tager dig i hånden fra idé til færdigt produkt.

Iværksætterne Jarl og Jacob startede firmaet for fire år siden og har i dag gjort sig uundværlige for adskillige kunder rundt om i landet. ”The Sky is The Limit” og der er ikke nogen ordre, som er for lille for Cotter. Det handler nemlig om, at fantasien får frit løb og bliver til virkelighed i selvvalgt materiale og form.

cotter3