Nu bliver det nørdet! På Aarhus Mini Maker Faire glæder vi os til at få besøg af en gruppe studerende og undervisere fra kandidatuddannelsen It-produktudvikling på Institut for Datalogi.

Du kan møde dem i deres stand både lørdag og søndag, og begge dage holder de også en supersej og nørdet workshop om, hvordan du laver din egen game controller fra bunden.

controller


Design din egen controller

I denne workshop om prototyping og It-produktudvikling skal du sammen med en gruppe på på 2-4 andre designe en game controller helt fra bunden (bare rolig – har du ikke en gruppe, så hjælper vi dig med at finde en på dagen). Du kan vælge at designe en ny game controller til en række forskellige klassiske computerspil, og opleve hvordan et anderledes design kan give en anderledes spiloplevelse.

Der skal eksperimenteres og udføres design ud fra en række teknikker, der bliver anvendt i både forskning og uddannelse på It-uddannelserne på Aarhus Universitet. I workshoppen skal din gruppe både idéudvikle, designe og lave en funktionel udgave af controlleren, som faktisk fungerer ved udgangen af workshoppen.

Workshoppen bliver afholdt af fire studerende ved It-produktudvikling på Aarhus Universitet, som naturligvis sørger for grundig vejledning og oplæg undervejs.

Workshoppen er målrettet unge, og den finder sted lørdag og søndag, begge dage kl. 11-15 i undervisningslokalet på Niveau 1.

Workshoppen kræver tilmelding – der er plads til max 15 deltagere. Man kan tilmelde sig lørdagens workshop her og søndagens workshop her.