Vi får besøg af Blue Ocean Robotics, som tager nogle robot-udfordringer med til os. Kom og se, om du kan klare dem – og hør mere om Blue Ocean Robotics splinternye initiativ, som lanceres for første gang på Aarhus Mini Maker Faire!

robotics3

Blue Ocean Robotics er førende inden for robotteknologier på uddannelsesområdet. Du så dem måske på ”Go’ morgen Danmark” på TV2 i onsdags?

Til Aarhus Mini Maker Faire kan du besøge deres stand, prøve forskellige robotter med dine egne hænder og se om du kan klare robot-udfordringerne! Du kan også deltage i en Facebook-konkurrence, hvor du kan vinde din egen robot.

Desuden er der en overraskelse, som vi på Mini Maker Faire heller ikke kender endnu. Blue Ocean Robotics vil nemlig lancere et helt nyt initiativ på #MMFAarhus. Kom og vær de første til at se det!

robotics2

Blue Ocean Robotics er en ny type af virksomheder, der fokuserer på kommercialisering af robotteknologiske Research & Development-projekter. De er placeret midt i den teknologiske dal, med en mission om at bygge bro imellem forskning, udvikling og markedets efterspørgsel. De beskæftiger sig med alle typer robotter – både inden for industri, sundhed og uddannelse.