Et stort og taknemmeligt tak til vores sponsorer – Make: magazine, Microsoft, SAMDATA og Organicity – for at gøre hele dette kæmpe event muligt!

makeLogo_url_2012makeLogo_url_2012

Make: magazine
 er en del af den verdensomspændende platform Maker Media, som arbejde med at forbinde makers, produkter, foreninger og firmaer inden for maker-bevægelsen – og især, når det kommer til DIY-udforskninger af ny teknologi.

Magasinet kom på gaden første gang i 2005; ét år før verdens første Maker Faire i 2006. Siden er maker-bevægelsen vokset og vokset – og vi er superglade for, at de har givet os lov til at bruge Mini Maker Faire-brandet her i Aarhus som det eneste sted i Skandinavien.

8867.Microsoft_5F00_Logo_2D00_for_2D00_screen

Microsoft er en af verdens største globale it-virksomheder og har været repræsenteret i Danmark siden 1989.

I disse år står Microsoft med egne ord “midt i den største udvikling i selskabets historie for at omstille os til en virkelighed, der er ‘mobile first, cloud first’.” Dvs. en virkelighed, hvor mobilitet og services leveret over internettet (som Skype, Office og Xbox Live) bliver kernen i de produkter og services, der leveres.

Disse og andre tendenser kan du høre mere om, når ‘technical evangelist’ ved Microsoft Sebastian Brandes holder oplæg på Rampen søndag kl. 10.30.

Samdata_logo

Fagforeningen SAMDATA er en del af HK og udgør et fagligt fællesskab for Danmarks it-branche. Nogle af de yngre deltagere på Mini Maker Faire vil måske blive overraskede over at høre, at SAMDATA allerede blev grundlagt i 1972 – på det tidspunkt var it-faget nemlig allerede begyndt at udvikle sig og komme frem på arbejdspladserne.

Vi er glade for, at SAMDATA har valgt at støtte Aarhus Mini Maker Faire.

_organicity_social_icon
OrganiCity er et EU-projekt under Alexandra Instituttet, som også er samarbejdspartnere på Aarhus Mini Maker Faire.

OrganiCity handler om at inddrage almindelige mennesker i fremtidens byudvikling. Projektet drives i tæt samarbejde mellem Aarhus, London og Santander – tre byer, som alle eksperimenterer bredt med de såkaldte “Smart City”-teknologier.

“Smart Cities” er samlebetegnelsen for byer, der forsøger at optimere byplanlægningen gennem projekter, der kobler det fysiske rum med det digitale og opfordrer borgerne til at engagere sig i fremtidens by.