Aarhus Mini Maker Faire er i dén grad for hele familien, og her kan man lege og eksperimentere både analogt og digitalt. Tjek to af årets børneting her …

aesken_bedst


Børnemusikgruppen ÆSKEN

ÆSKEN kommer til Mini Maker Faire med et lille instrumentmagerværksted, hvor børn og voksne kan være med til at bygge sjove instrumenter af skrald! De tager også guitar og tromme med, så de kan spille nogle af deres sange, hvis der er nogen der vil være med til at danse og lege lidt. Se mere om ÆSKEN her.

Robot-hockey med Kidsprint.dk

Børn og barnlige sjæle kan også tage til workshop med Kidsprint.dk. Her kan man prøve at styre en robot, for eksempel en af firmaets Makeblock-robotter, som via Scratch kan programmeres til at spille hockey!

Man kan også træde ind i Danmarks eneste 3d-scaannings-boks. Først scanner den hele din krop på ét sekund, og et minut senere kan du se dig selv i 3d på en skærm. Læs mere om Kidsprint.dk her og se et klip fra TV SYD om børn, robotter og 3d-print her.

kidsprint