Vi er glade for at kunne præsentere det første Stupid Hackathon på dansk jord!

Her samles en flok lokale tech-talenter (alle kan melde sig til) og dyster om at udvikle en prototype af det mest latterlige, tåbelige og ubrugelige koncept, de kan finde på.

stupidhackathon

Som sagt er dette det første Stupid Hackathon i Danmark, men tidligere eksempler fundet på StupidHackathon.com inkluderer bl.a. en omvendt ad-blocker (fjerner alt undtagen reklamer!), en app der udpeger og ‘unfriender’ dine fattige venner på facebook, en 3D-oste-printer … og et program, der skaber poesi ud af sammenklippede Donald Trump-citater.

Det skal næsten opleves. Enten som publikum eller som hacker!

Stupid Hackathon er et éndags-event, der finder sted 15. oktober kl. 10-16 som en del af Aarhus Mini Maker Faire. Læs mere her og/eller tilmeld dig som hacker her.

 

… og endnu et par bekendtgørelser:

Kemi & chokolade:

Under overskriften ‘Dimser og dippedutter’ får vi igen besøg af Institut for Kemi og Kemiingeniøruddannelsen (AU chem og AU chem eng). I deres stand, som kan besøges både lørdag og søndag, medbringer de ‘alt godt fra garagen’ og fra deres laboratorier på Aarhus Universitet. Der bliver både vakuum-formning og chokoladedypning – og selvfølgelig en chance for at lære mere om kemiens fascinerende verden. Læs mere her.

Digitalt selvforsvar med PROSA

Lørdag kan man også komme til workshop om digitalt selvforsvar med PROSA – forbundet af it-professionelle. PROSA sætter spot på overvågning og deler privacy-usb-nøgler ud. Du kan oven i købet sy din egen pung eller taske i shielding fleece til din smartphone – shielding fleece er nemlig et stof, som lukker af for alle trådløse signaler og beskytter mod overvågning. Læs mere om PROSA her.

Udskriv