Vi har allerede skrevet om dette års 3D Printer Crush, hvor en gruppe entusiaster viser deres projekter frem. Men vil du se nærmere på selve printerne og det bagvedliggende grej, kan du også slå et smut forbi en af producent-standene til årets Mini Maker Faire.

sculpto

Sculpto A/S

Aarhusianske Sculpto kommer igen i år og viser deres designmæssigt funky og supernemme 3D-printer frem. Sculpto har gendesignet den traditionelle 3D-printer og lavet en tilgængelig og brugervenlig version, som er kompakt, nem at flytte rundt på og nem at komme i gang med, da man printer direkte fra sin smartphone eller tablet.

Det enkle design gør den billigere at fremstille, så prisen er i den overkommelige ende – en mulighed for børnefamilier og hobbyprintere måske? Alle nysgerrige er velkomne til at kigge forbi Sculptos stand og se printeren i aktion. Læs mere om Sculptos 3D-printer her.
formlabs

Formlabs: Form 2 (Scanbiz)

Fra tilgængelig hobbyprinter til eksklusiv perfektion: Hos Scanbiz kan du møde en printer i den modsatte ende af spektret, nemlig den nye Form 2 fra amerikanske Formlabs.

Form 2 er udviklet til at levere stabilitet og kvalitetsprint i en lille formfaktor. Den kan bruges til alt fra almindelige prototyper til medicinske produkter som f.eks. proteser. Her får man en utrolig præcision og detaljerigdom – og prisen er selvfølgelig også derefter, så Form 2 er til professionel brug og til de virkelig nørdede entusiaster 😉

Form 2 vises på #MMFAarhus frem af Scanbiz A/S, som leverer bl.a. 3D-scannere, software og produktionsudstyr til dentallaboratorier og tandlæger.
Læs mere om Scanbiz’ Formlabs-produkter her.