Tre dejlige ting i den kreative og kunstneriske afdeling til dette års Mini Maker Faire:

en-hemmelig-klub-5

En Hemmelig Klub: Animatorium

Vi byder velkommen tilbage til En Hemmelig Klub, som denne gang stiller op med en lille, analog animationsworkshop. Her kan man animere med modellervoks, lave film med en zoetrop, skabe illusioner med thaumatroper – eller besøge Verdens Mindste Biograf, der viser Verdens Længste Film. Se mere om En Hemmelig Klub her.

Sliding Box Camera

Vi glæder os også til at møde Kristian Steenbock, der har bygget sit eget sliding box kamera inspireret af et af de første kamera-designs nogen sinde. På hans stand kan man også se en række billeder tager med kameraet, også kaldet ambrotypes/alumitypes.

madrim_tour-de-fab

Tour de Fab

Og så skal vi også se film! Vi får nemlig besøg af Madison Worthy fra MadRim Productions, der sammen med Miriam Engle har cyklet tusindvis af kilometer gennem forskellige lande – alt sammen for at møde en masse maker-folk og se deres mange forskellige fab labs. Resultatet blev dokumentarfilmen Self Made om makerkulturen, og den viser Madison frem på #MMFAarhus. Filmen varer ca. 40 minutter, og bagefter er der mulighed for at stille spørgsmål. Læs mere om rejsen og filmen her.