Igen i år bliver #MMFAarhus en skøn blanding af teknologi og godt gammeldags håndværk – alle kan nemlig melde sig som makers, bare de laver noget selv, de gerne vil vise frem. Vi glæder os til at besøge disse ti stande, hvor design og håndværk er i fokus:

ataman-traevaerk

Ataman Træværk & Design
Atalay Ataman designer og bygger smukke, håndlavede møbler og designting i træ. Du kan se alle tingene på #MMFAarhus både lørdag og søndag. Se mere her.

SKALS – højskolen for design og håndarbejde
Den midtjyske højskole for de design- og tekstilkyndige stiller op med en noget anderledes stand – de kommer nemlig med et helt lille hyggeligt kolonihavehus inkl. parasol 😉 Her kan du opleve tekstilworkshops hele weekenden. Læs mere om højskolen her.

Flexitable
Produktet er simpelt, men det er også ret sejt: Mød Mirko Hoekman, som har designet det smarte og bærbare bord Flexitable – man kan også prøve en prototype. Mere om Flexitable her.

MastoModu
På MastoModus stand kan du se bæredygtigt legetøj i form af lækre dukkehuse, der kan samles på forskellige måder. Husene er bygget i bæredygtigt birkefinér, og det hele er designet og samlet i Danmark. Prøv selv at samle husene 🙂 Se mere her.

mastomodu

ReMade Bliss
Kvinden bag ReMade Bliss er Christine Flummer, som skaber unikke håndsyede tasker og computer-sleeves af upcyclede materialer, f.eks. jeans og læderjakker. Kom forbi hendes stand, hvor du også kan sy eller flette en nøglesnor af gammelt tøj. Mere om ReMade Bliss her.

remade1

Something special
Under overskriften Something special kommer maker og kunsthåndværker Catherine Vidthiya og viser alt fra dragebygning, upcycling, ‘trash into treasure’, kunsthåndværk og unikt malaysisk kunsthåndværk. Se hendes facebookside her.

Lina & Thomas’ skattekammer
Hjemme hos Lina (sociolog) og Thomas (designer og leder af Silkeborg Fablab) bliver der skabt og kreeret de mest finurlige ting. Kom og gå på opdagelse i deres kunsthåndværk og skøre opfindelser – du bliver garanteret inspireret til at prøve selv 🙂

Lina og Thomas3

Byens Åbne Værksteder
Endelig får vi også besøg af Godsbanens Åbne Værksteder – et fantastisk tilbud til alle, der trænger til at skabe noget selv. Besøg de søde medarbejdere i standen og se eksempler på, hvordan du selv kan komme i gang med at arbejde i hele byens værksteder – med både træ, metal, keramik, smykker, tekstiler, lasercut og meget mere. Læs mere om værkstederne her.