Vi takker og bukker for endnu et fantastisk, forrygende Aarhus Mini Maker Faire!

Det har været en skøn weekend, og endnu engang er vi voldsomt imponerede over alle vores makers. Hvor vilde ting de kan lave, hvor gode de er til at fortælle og instruere andre, og hvor meget energi de lægger i de her fælles dage. Vi siger kæmpe tak – og vi ses vel næste år?! Også tak til alle der var her som publikum og byggede, syede, programmerede, savede, designede, fræsede, perlede osv. osv. Det var så fedt at se alt hvad I lavede!

Dokk1 og Open Space Aarhus siger selvfølgelig også tak til vores partner MAKE – og et virkeligt stort tak til vores sponsorer PCBWay, IDA Østjylland, Tuborgfondet og Martha og Paul Kerrn-Jespersens Fond, som gør Aarhus Mini Maker Faire muligt. Tak for det hele!

PS – Husk at like vores facebookside, hvis du vil følge med i hvad der sker, når vi nærmer os næste år. Det er også derinde, du kan se alle billederne fra årets #MMFAarhus 😉