En milliard gange tak!
 
Nu har oplevelsen haft et par dage til at bundfælde sig, og vi må konstatere, at det var en udsøgt fornøjelse at afholde Aarhus Mini Maker Faire 2019.
 
Nysgerrige, glade publikummer i hundredevis. Og engagerede, søde og drøndygtige makers hele vejen rundt. Tak fordi at i delte jeres talenter, interesser og tosset-fantastiske dimser.
 
Publikum fik lavet portrætter, skib, robotter og raketter. De deltog i konkurrencer, tegnede, strikkede, programmerede, dimsede og fik tatoveret deres indre skønhed. De lavede stofposer, s’mores, krammede den mærkelige amfibierobot, og kørte i Chesterfield-lænestole. De beundrede de seje dronepiloter, sad stille til foredrag, brugte timer på at brodere og binde bøger, lyttede til Tesla Coilen og tegnede manga.
Når vi har indhentet noget søvn går vi i gang med at planlægge Aarhus Mini Maker Faire 2020 – og vi glæder os allerede til at se jer alle igen.
Og selvom Mini Maker Faire er slut, kan vi godt svælge i de gode minder. Find dig selv, få et gensyn med din yndlingsstand og (gen)oplev den gode stemning i det fantastiske galleri fra Spotted.dk.