Det er mega ærgerligt og vi ved, at mange af jer allerede har sat kryds i kalenderen, men grundet covid19-situationen bliver vi desværre nødt til at udsætte dette års Mini Maker Faire til 2021. Vi kommer altså ikke til at afholde Mini Maker Faire på Dokk1 den første weekend i efterårsferien, sådan som vi plejer.

Vi glæder os helt ustyrligt til at se jer alle gode mennesker, makers og publikum, igen i 2021. Det skal nok blive stort, sjovt og hyggeligt med de sædvanlige elementer af gak&løjer og no tech, low tech og high tech.

Træn maker-musklen!

Men hvordan kan vi så holde maker-gryden i kog, indtil vi ses til et brag af et maker faire i 2021? Vi arbejder på at sætte nogle mindre workshops og digitale initiativer i søen henover efteråret – både for det danske maker-community og dig, som bare gerne vil lege med ny teknologi eller sysle med analogt krea.

Hvad så nu?

Du kan holde dig opdateret om Mini Maker Faire 2021 ved at følge eventet på Instagram og Facebook. Her vil vi også informere om de krea- og makerevents på Dokk1, som måske kunne være spændende for dig, som trænger til at bruge hjerne og hjerte på at makke med noget sjovt. Du vil også løbende finde informationer på Aarhus Bibliotekernes side om maker-labbet på Dokk1.