Vi er meget stolte af at kunne præsentere de første makers, som du kan opleve på Maker Faire Aarhus den 16.-17. oktober:

Hal9k – Aalborgs hackerspace

Hal9k har været et fast indslag i Aarhus (M)MF lige siden den spæde begyndelse, og som sædvanlig kommer de med et bredt udvalg af små og store hacks for børn og voksne.

Makers and breakers

Makers and breakers er en assorteret samling af elektronik amatører og weekend-programmører, i en verden fuld af differentialligninger og elektroner som løber mod strømmen. På deres stand kan du prøve at lodde eller programmere en mini robotbil.

Professor P. Koch & Associates Steampunk Crafting

Hvordan ville dagligdags ting som mobiltelefoner og computere se ud, hvis de var blevet opfundet i Victoriatidens England? Steampunk er en subkultur indenfor science fiction, mode og musik, der skaber en fiktiv fortid, hvor netop dette skete. Professor P. Koch er mangeårig nørd med interesse for elektronik, crafting, science fiction og rollespil – og en god fast del af Maker Faire Aarhus!