Tusind tak til alle gæster, som fuldstændig begejstrede indtog Dokk1 og fyldte biksen med grin, gys og kæmpe nysgerrighed.
Og tak til de dårende dejlige makers, som deler så gavmildt ud af jeres evner, tid og store opfinderkærlighed til det mest besynderlige dims.
 
Publikum fik lavet portrætter, robotter, rullinger og raketter. De deltog i konkurrencer, tegnede, designede, programmerede, dimsede og nogen stak hovedet ind i en hjerne. De lavede stofposer og s’mores, kæmpe med sumobots, beundrede den nuttet-gyselige hunderobot og tegnede Aarhus’ største kridttegning. De fløj med droner og svævebiler, krammede den mærkelige amfibierobot, sad stille til foredrag, brugte timer på at 3D-printe og lave tænkehatte. De lavede fis med VHS, prøvede klimavægten og lyttede til planter.
Og makerne sørgede for, at det hele var en fest – af hjertet tak.
Selvom Maker Faire Aarhus 2021 er slut, kan vi godt svælge i de gode minder. Find dig selv, få et gensyn med din yndlingsstand og (gen)oplev den gode stemning i det fantastiske galleri fra Stiftens spotted-fotograf.