Kvinde kend din kode - app-workshop og bogreception

Vi skal programmere android-apps med forskellige temaer (alt efter interesse) med udgangspunkt i min bog Kvinde kend din kode - sammen med Coding Pirates. Vi bruger programmet MIT App Inventor og lover højt humør! Bogreception søndag med forfriskninger klokken 14.00.

Project Website
Sine Zambach

Sine Zambach

Sine Zambach er analytiker og forfatter. Hendes bog Kvinde kend din kode udkommer på Ada Lovelace-dag den 9. oktober 2018. I bogen kommer Sine via eksempler med muffins, klima, skattejagter og tøjkriser igennem de vigtigste begreber inden for programmering. Sine har en en vision om at få flere kvinder hooked på it og tech, og det er bogen et eksempel på. Det samme er den workshop, hun afholder på Aarhus Mini Maker Fair søndag den 14. oktober, hvor kvinder (og mænd) kan prøve kræfter med selv at programmere en app, fx en skattejagt til ungerne eller en træningsapp.

Forlaget F I L O

Forlaget F I L O

Forlaget F I L O er et nyt dansk forlag, der blev stiftet i Århus i november 2017. F I L O betyder "kærlighed til noget". For os på F I L O er det "kærligheden til bøger; kærligheden til verden". F I L O udgiver almentdannende faglitteratur til det bredt interesserede publikum. På F I L O har vi har en ide om, at mennesker gerne vil blive klogere, udvide horisonten, blive visere. Deraf vores bonmot NødvendigVis.